Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини та події

Дата: від до Скинути

До  уваги платників податків

До  уваги платників податків

           Великобагачанська  селищна рада Великобагачанського району Полтавської області повідомляє, що виконавчим комітетом  Великобагачанської селищної ради розроблено регуляторні акти — проєкти рішень Великобагачанської селищної ради Великобагачанського району Полтавської області:

11:33 17.04.2020

Відкритий лист-звернення  до керівників уповноважених банків, через які проводиться виплата пенсій, грошової допомоги

Відкритий лист-звернення до керівників уповноважених банків, через які проводиться виплата пенсій, грошової допомоги

З метою забезпечення дотримання установлених на державному рівні правил карантину, убезпечення найбільш уразливих категорій населення від зараження гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та надання їм можливості залишатися вдома, закликаю вас:

12:47 16.04.2020

Виконавчий комітет селищної ради закликає: залишайтеся вдома на Великдень та дотримуйтесь режиму карантину навіть під час свят!

Виконавчий комітет селищної ради закликає: залишайтеся вдома на Великдень та дотримуйтесь режиму карантину навіть під час свят!

Шановні жителі громади! Наближаються Великодні свята, на які мільйони українців традиційно ходять до церкви, а потім збираються за великим столом у колі рідних. Але через пандемію коронавірусу в світі навіть традиції вперше за десятки років змінюються. Віряни залишаються вдома та долучаються до богослужінь онлайн. Все для того, аби зберегти життя та здоров’я. Убережіть себе від інфікування та не наражайте на небезпеку оточуючих. Зі святами! Миру та добробуту вашим родинам! Будьте здорові!

12:37 15.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь