Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини та події

Дата: від до Скинути

Інформація про "Програму розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року"

Інформація про "Програму розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року"

Департамент агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації, доводить до Вашого відома, що в області дії «Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року (в новій редакції), затверджена рішенням пленарного засідання Полтавської обласної ради від 12.04.2018 року, відповідно до якої компенсується 30% вартості придбаної в поточному році нової малогабаритної самохідної сільськогосподарської техніки виробленої в Україні (потужністю до 40 кВт.), з урахуванням податку на додану вартість, фермерським господарствам, учасникам АТО, внутрішнього переміщеним особам, які зареєстровані на території Полтавської області.

14:56 17.05.2018

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ

До уваги депутатів селищної ради! 11 травня о 10.00 у приміщенні Великобагачанської селищної ради відбудеться 17 сесія сьомого скликання.

08:16 03.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь