Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини та події

Дата: від до Скинути

До уваги власників та користувачів земельних ділянок!

До уваги власників та користувачів земельних ділянок!

  28 вересня 2018 року на території Великобагачанської об’єднаної територіальної громади Полтавською регіональною філією ДП «Центр ДЗК» буде проводитись закріплення межових знаків на земельних ділянках, щодо яких здійснюються заходи з інвентаризації земель сільськогосподарського призначення державної власності.

10:26 21.09.2018

Шановні жителі Великобагачанської громади!

Шановні жителі Великобагачанської громади!

У цьому році Великобагачанська ОТГ знову стала учасником проекту «Бюджет участі Полтавської області». Для участі у голосуванні допущено 259 проектів, кошторисом до 150 тисяч гривень.  З 14 по 30 вересня проходить голосування за Проекти Бюджету участі Полтавської області. Великобагачанська ОТГ подала на конкурс 3 проекти:  - №62 ««Роздільне збирання сміття з шкільної парти в селищі Велика Багачка» http://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua/… (Проект спрямований на підняття рівня організації роздільного збору твердих побутових відходів у громаді, та підвищення рівня свідомості дітей шкільного віку щодо необхідності роздільного поводження з твердими побутовими відходам), - №63 ««Комфортна громада – щасливі люди» http://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua/… (спрямований на підвищення комфорту переміщення людей по Великобагачанській ОТГ, передбачає встановлення автобусних зупинок для населення об’єднаної громади),  - №64 ««Крок до майбутнього» http://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua/…(передбачено встановлення ліхтарів на сонячних батареях в населених пунктах Великобагачанської об’єднаної територіальної громади).

10:49 20.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь