Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Виконавчий комітет Великобагачанської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу земельних відносин, природокористування та екології виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради.

Дата: 19.08.2024 13:46
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Вимоги до осіб, які бажають взяти участь у конкурсі:

  1. громадянство України,
  2. вільне володіння державною мовою, 
  3. повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста,
  4. стаж роботи за фахом на керівних посадах на службі в органах місцевого самоврядування, на керівних посадах державної служби, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Повинен знати:  Конституцію України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання корупції», Земельний кодекс України та  інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції; основи регіонального управління, економіки та управління персоналом; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; основи психології, економіки, фінансів; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії наступні документи:

  1. заяву про участь у конкурсі;
  2. заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
  3. дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  4. копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  5. копія документу про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державного сертифікату про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови (відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»);
  6. копію документа, який посвідчує особу;
  7. декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування ( у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції»);
  8. копію військово-обікового документа (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
  9. довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Особи, які працюють у виконавчому комітеті Великобагачанської селищної ради і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

Документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про конкурс (до 17 год. 15 хв. 17 вересня 2024 року) за адресою:  сел.Велика Багачка, вул. Шевченка 73, каб. 4 з понеділка по четвер  з 08.00 до 17.15 год, п’ятниця з 08.00 до 16.00.год. (обідня перерва з     12 год 00 хв до 13 год 00 хв.).

Додаткова інформація надається секретарем конкурсної комісії за контактним телефоном 0668104193.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь