Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шмига Андрій Володимирович

Дата: 25.06.2024 09:02
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

  Андрій Володимирович Шмига народився 16 липня 1978 року. З 2008 року працював зварювальником у ПАФ «Україна», був гарним, старанним працівником, вірним, турботливим чоловіком та люблячим батьком, мав безліч друзів, був товариським, веселим життєлюбом, вмів підтримати та розрадити у важку хвилину. Брав участь у АТО, після демобілізації повернувся на роботу у ПАФ «Україна». 25 лютого 2022 року відважний воїн знову став на захист Вітчизни. Побратими згадують його як сміливого та мужнього воїна, надійного друга.

  17 квітня 2023 року в результаті здійснення противником мінометного та артилерійського обстрілів по позиціях підрозділу поблизу населеного пункту Вугледар Донецької області Андрій Володимирович загинув.

  Указом Президента України №517/2023 від 24.08.2023 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено (посмертно) орденом “За мужність” ІІІ ступеня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь