Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Тронько Руслан Миколайович

Дата: 25.06.2024 08:57
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

  Тронько Руслан  Миколайович народився 20 жовтня 1981 року в смт Велика Багачка Полтавської області. У 1999 році закінчив Великобагачанську середню школу. Освіта середня. З 1999 по 2000 рік проходив строкову військову службу в ЗСУ. З 2001 року по 2002 рік проходив військову службу в ЗСУ за контрактом. 8 серпня 2014 року був призваний на військову службу в ЗСУ під час мобілізації.

  26 жовтня 2015 року старший сержант Тронько Р.М. помер у реанімації політравми КЗ ОКЛМ ім. Мечникова м. Дніпропетровськ від ран, отриманих в результаті підриву на розтяжці в районі с. Златоустівка, Волноваський район, Донецька область.
Похований на кладовищі у Великій Багачці (район біля комбікормового заводу). 

  Указом Президента України № 270/2019 від 17 травня 2019 року за значні особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, громадянську мужність, самовідданість у відстоюванні  конституційних засад демократії, прав і свобод людини, вагомий внесок у культурно-освітній розвиток держави, активну волонтерську діяльність нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь