Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Смірнов Ростислав Володимирович

Дата: 25.06.2024 08:54
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

  Ростислав Володимирович Смірнов народився 18 червня1983 року в с.Якимове. Навчався в місцевій школі, по закінченні якої вступив до Полтавської сільськогосподарської академії, отримав спеціальність «інженер-механік». Проходив строкову військову службу у лавах ЗСУ.

  Працював у Великобагачанському управлінні газового господарства.

  У 2015 – 2016 роках брав участь в АТО.

  Після демобілізації оселився у Великій Багачці, став приватним підприємцем, відкривши фірму з ремонту та обслуговування автомобілів «Рост».

  24 лютого 2022 року мобілізований до роти охорони третього відділу Миргородського РТЦК та СП. З січня 2023 року воював у складі окремої зведеної штурмової роти ПРТЦК та СП «Одін».

  Загинув 19 квітня 2023 року виконуючи бойове завдання, під час штурмових дій противника в районі лісу «Серебрянське лісництво» населенного пункту Діброва Луганської області.

  Указом Президента України №517/2023 від 24.08.2023 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено (посмертно) орденом “За мужність” ІІІ ступеня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь