Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Опалько Руслан Петрович

Дата: 19.06.2024 10:40
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

  Руслан Петрович Опалько народився 17 березня 1980 року у с.Первомайське Приморського краю. Згодом переїхав до Великобагачанщини, навчався у Великобагачанській середній школі. Після закінчення школи здобув спеціальність «тракторист» у Красногорівському СПТУ-49.

  Проходив військову службу у Харківських хімічних військах.

  Після демобілізації одружився. З дружиною виховували двох дітей – сина та доньку.

  Руслан працював з молодих років: спочатку у колгоспі ім.Леніна, пізніше – у Великобагачанському комбікормовому заводі. Перед війною перейшов працювати в СФГ «Меридіан».

  21 листопада 2022 року Руслан Петрович був призваний до ЗСУ. Служив у військовій частині А0409 бригади №30. Був командиром бойової машини та командиром відділення 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 1 механізованої роти 1 механізованого батальйону.

  Загинув 29 жовтня 2023 року під час обстрілу противником взводного опорного пункту в районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь