Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Олещук Сергій Анатолійович

Дата: 19.06.2024 10:36
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

  Сергій Анатолійович Олещук народився 18 липня 1993 року в м.Зеленодольськ Апостолівського району Дніпропетровської області. Згодом сім’я перебралася до с.Миколаївка Зачепилівського району Харківської області, де наш Герой навчався в місцевій школі, закінчивши її з добрими оцінками. Далі було навчання на електромонтера в ПТУ м.Дніпра, а потому – навчання в технікумі на електромонтера та паралельне навчання в ТСОУ на водія. Сергій Анатолійович працював у м.Вишгород водієм та технологом з виготовлення молочної продукції на підприємстві з виробництва молокопродукції.

  У 2017 році родина Олещуків перебралася до с.Степанівка Великобагачанської громади. Сергій Анатолійович продовжував працювати у Вишгороді, а згодом разом з мамою Оксаною Василівною працював у компанії Onur Group Ukraine на будівництві Запорізького моста.

  20 лютого 2023 року мобілізований до лав ЗСУ. Всі чоловіки родини Олещуків – батько Анатолій і його сини Сергій та Ігор стали на захист України, виборюючи її незалежність та цілісність.

  Радіотелефоніст стрілецького взводу стрілецької роти, солдат Сергій Анатолійович Олещук загинув 26.01.2024 року на Донеччині від ракетного удару противника в  районі виконання бойового завдання, відданий військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок, за Україну, її свободу і незалежність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь