Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Бобіренко Віктор Григорович

Дата: 19.06.2024 09:32
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

  Віктор Григорович Бобіренко народився 22 жовтня 1984 року. Після закінчення Великобагачанської школи проходив службу в Збройних Силах України. Великобагачанці та бойові побратими згадують про нього як про скромну, напрочуд доброзичливу людину з гарним почуттям гумору.

  Віктор Григорович працював будівельником, мав «золоті» руки, все, за що брався, завжди робив на «відмінно».

  Віктор Григорович прийнятий на військову службу 14 вересня 2022 року 3 відділом Миргородського РТЦК та СП. Старший розвідник розвідувального взводу стрілецького батальйону, старший солдат Віктор Григорович Бобіренко загинув в бою за Україну, її свободу і незалежність в районі населеного пункту Старомайорське Волноваського району Донецької області, виконавши свій військовий обов’язок до кінця.

  Побратим Героя розповів, що Віктор Григорович вмів гідно долати труднощі, був надійним другом та сміливим воїном; навіть загинувши, він врятував життя двом побратимам, закривши їх своїм тілом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь