Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Відбудеться п’ятий етап другого всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України»

Дата: 17.06.2024 15:42
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

  Відповідно до Плану спортивно-масових заходів на 2024 рік 30 червня в місті Полтава відбудеться п’ятий етап другого всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України». Захід проводитиметься у Полтавському міському парку культури та відпочинку «Перемога».

   Учасниками заходу будуть такі категорії громадян: ветерани, військовослужбовці, представники силових структур, депутати Верховної Ради України, представники обласної військової адміністрації, спортсмени високої кваліфікації, чемпіони і рекордсмени України та світу, представники громадянського суспільства.

   У рамках проведення заходу заплановано змагання з таких видів спорту: пауерліфтинг, веслування на тренажері, аеробайк та ривок гирі. Щоб взяти учать у заході, необхідно зареєструватися https://bit.ly/4aLzbHd

   Змагання організовує ГО ,,Федерація стронгмену України”, яка зобов’язується  організувати захід з дотриманням вимог безпеки, передбачених законодавством про воєнний стан, та забезпечити учасників інформацією про найближче укриття, до якого необхідно слідувати під час повітряної тривоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь