Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

До уваги платників податків

Дата: 22.05.2024 15:23
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

           Великобагачанська  селищна рада Миргородського району Полтавської області повідомляє, що виконавчим комітетом  Великобагачанської селищної ради розроблено регуляторний акт — проєкт рішення Великобагачанської селищної ради Миргородського району Полтавської області:

        «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Великобагачанської селищної ради»

       Проєкт рішенння  Великобагачанської селищної ради з додатками та аналізом регуляторного впливу розміщені на офіційному сайті Великобагачанської селищної ради (https://velyka-bagachka-rada.gov.ua/)  в підрозділі «Регуляторні акти» розділу «Документи»  відповідно до вимог Закону України  « Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»

       Зауваження та пропозиції подаються у письмовому вигляді від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб — на фірмових бланках, ( при наявності печатки) завірені печаткою.

            Пропозиції надсилати  за адресою:

 38300, вул. Шевченка,73, сел. Велика Багачка,  Миргородський район,  Полтавська область,  виконавчий комітет Великобагачанської селищної ради.

 

 

  Виконавчий комітет  Великобагачанської селищної  ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь