Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

До уваги платників податків

Дата: 22.05.2024 15:23
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

           Великобагачанська  селищна рада Миргородського району Полтавської області повідомляє, що виконавчим комітетом  Великобагачанської селищної ради розроблено регуляторний акт — проєкт рішення Великобагачанської селищної ради Миргородського району Полтавської області:

        «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Великобагачанської селищної ради»

       Проєкт рішенння  Великобагачанської селищної ради з додатками та аналізом регуляторного впливу розміщені на офіційному сайті Великобагачанської селищної ради (https://velyka-bagachka-rada.gov.ua/)  в підрозділі «Регуляторні акти» розділу «Документи»  відповідно до вимог Закону України  « Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»

       Зауваження та пропозиції подаються у письмовому вигляді від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб — на фірмових бланках, ( при наявності печатки) завірені печаткою.

            Пропозиції надсилати  за адресою:

 38300, вул. Шевченка,73, сел. Велика Багачка,  Миргородський район,  Полтавська область,  виконавчий комітет Великобагачанської селищної ради.

 

 

  Виконавчий комітет  Великобагачанської селищної  ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь