Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

О Г О Л О Ш Е Н Н Я ! Великобагачанська селищна рада оголошує конкурс з придбання об’єкту нерухомого майна – житлового будинку або квартири у селищі Велика Багачка у комунальну власність Великобагачанської територіальної громади.

Дата: 30.04.2024 16:48
Кількість переглядів: 445

Фото без опису

О Г О Л О Ш Е Н Н Я !

Великобагачанська селищна рада оголошує  конкурс з  придбання об’єкту нерухомого майна – житлового будинку або квартири у селищі Велика Багачка у комунальну власність Великобагачанської територіальної громади.

Документи для участі в конкурсі з придбання об’єкту нерухомого майна приймаються протягом 15 днів з дня опублікування оголошення на сайті Великобагачанської селищної ради, а саме до 14 травня 2024 року (включно).

Критерії, за якими планується здійснювативідбір об’єктів нерухомого майна, що придбається у комунальну власність громади:

  1. житло (будинок, квартира) повинно бути запропоноване у житлових будинках на вторинному ринку в межах сел. Велика Багачка та повинно  відповідати встановленим санітарно-технічним вимогам і бути придатним для проживання (опалення, газопостачання, енергопостачання, водопостачання та водовідведення) орієнтовною площею до 70 кв.м.;
  2. особа, що має намір продати, належний їй на праві власності об’єкт нерухомого майна, має забезпечити безперешкодний доступ до об’єкту нерухомого майна членам комісії для огляду та висновку щодо його стану;
  3. вартість 1 кв.м. об’єкту нерухомого майна, що придбається, не повинна перевищувати  показника опосередкованої вартості спорудження житла по Полтавському регіону (станом на 01.04.2024 - 19 158,00 грн.)
  4. відсутність заборгованості за комунальні послуги;
  5. відсутня реєстрація про місце проживання будь-яких осіб.

 

Перелік документів, які повинні надати продавці об’єкту нерухомого майна

1) заява про участь - цінова пропозиція (за формою згідно додатку 1).

До заяви додаються наступні документи:

а) для потенційних продавців — фізичних осіб — громадян України — копію паспорта та ідентифікаційного коду громадянина України;

б) для потенційних продавців — юридичних осіб:

витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань України;

інформацію про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;

останню річну або квартальну фінансову звітність.

2) інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики об’єкту нерухомого майна, що пропонується до продажу ( за формою згідно додатку 2);

3) інформація про потенційного продавця (заповнена форма «Відомості про Учасника» відповідно до вимог документації згідно додатку 3).

4) Інформація (Витяг) з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна на об’єкт нерухомості, якій пропонується до продажу;

5) технічний паспорт на об’єкт нерухомого майна;

6) фото житла – кожної кімнати окремо, допоміжних приміщень, наявних внутрішніх мереж (опалення, газопостачання, енергопостачання, водопостачання та водовідведення).

7) довідки про відсутність заборгованості за комунальні послуги;

8) оригінал або нотаріально завірена копія довідки  з обслуговуючого (банку (реквізити, яких зазначені у відомостях про учасника конкурсу) про стан відкритого рахунку  для проведення розрахунків

9) гарантійний лист, підписаний уповноваженою особою, про зобов’язання потенційного продавця у разі визнання його переможцем понести усі витрати, пов’язані із нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу об’єкту нерухомого майна та/або реєстрації права власності на об’єкт нерухомого майна за покупцем.

Витрати учасника, пов’язані з підготовкою та поданням конкурсної пропозиції НЕ ВІДШКОДОВУЮТЬСЯ (в тому числі й у разі відміни конкурсу чи визнання конкурсу таким, що не відбувся).

Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

Оформлення конкурсних пропозицій.

Кожен учасник конкурсу має право подати лише одну конкурсну пропозицію.

Конкурсна пропозиція та документи, які підтверджують відповідність пропозиції конкурсних торгів технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета конкурсу, готуються учасниками в одному примірнику і подаються у письмовій формі (за підписом фізичної особи, а для юридичних осіб – керівника або уповноваженої особи учасника), та повинні бути скріплені печаткою (для юридичних осіб) або підписом,  в запечатаному конверті з позначкою «конкурсна пропозиція на придбання житла у комунальну власність Великобагачанської селищної ради».

Ціна конкурсної пропозиції

Ціна конкурсної пропозиції Учасника означає суму, за яку учасник передбачає виконати замовлення щодо продажу будинку з   господарськими будівлями та спорудами (квартири) та земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки), на якій розташований будинок (окрім квартир у багатоквартирних будинках).

Вартість конкурсної пропозиції об’єктів нерухомого майна в (житла) визначається із розрахунку вартості за 1 м2 помноженої на кількість квадратних метрів загальної площі приміщення з урахуванням витрат по оформленню договору купівлі-продажу,  витрат пов’язаних з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів).

Ціна пропозиції залишається незмінною до повного виконання сторонами зобов’язань за договором та встановлюється в національній валюті.

 

Документи для участі у конкурсі приймаються за адресою: вул.Шевченка,73, сел.Велика Багачка, адмінприміщення Великобагачанської селищної ради, 3 поверх, кабінет 4, спеціалістом І категорії юрисконсультом відділу юридично-кадрового забезпечення та організаційної роботи Фесенко Світланою Володимирівною.

Довідки за телефоном: 0663910788

Режим роботи: щодня, крім вихідних з 8:00 до 17:15, п’ятниця – з 8:00 до 16:00, перерва з 12:00 до 13:00.

 

Додатки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь