Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

До уваги товаровиробників громади

Дата: 19.04.2024 10:03
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

     Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОВА інформує, що із метою популяризації торгових марок Полтавщини, сприяння насиченню ринків області та України високоякісними і конкурентоспроможними місцевими товарами та в межах виконання заходів Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Полтавській області на 2024-2027 роки, Департаментом здійснюється збір інформації для формування Каталогу товаровиробників Полтавщини (далі – Каталог). 

Каталог буде розповсюджено на заходах із підприємствами інших областей для налагодження бізнес-звязків, розіслано торгово  промисловим палатам та торговим мережам, а також презентуватиметься представникам іноземних бізнес-делегацій для сприяння експорту місцевих товаровиробників тощо.

Для повного охоплення товаровиробників області: збору та систематизації актуальної інформації, прохання долучитися та надати пропозиції щодо наповнення Каталогу. Відомості потрібно заповнити у гугл-форму до 20.05.2024 за посиланням: https://forms.gle/g7Z27ad3GVUwpwk96.

Також необхідно надіслати фотоматеріали про продукцію на електронну адресу poltavskaova@gmail.com. Вимоги до фото: роздільна якість не менше 640 px у форматі JPEG, JPG, TIFF, PNG).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь