Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

В Україні триває проект «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» - це змагання серед учнів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Дата: 29.02.2024 16:21
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

  Головна його мета - збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя Всеукраїнські шкільні ліги проходять у 5 захопливих етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський.

  Ці змагання проводитимуть щорічно з вересня до червня.

  У сезоні 2023/2024 Всеукраїнські шкільні ліги заплановано провести з грудня 2023 до червня 2024 року за п'яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг. З метою популяризації проекту просимо сприяти поширенню інформації на офіційних сайтах та сторінках громад у соціальній мережі Фейсбук.

 

Посилання на сторінку в соціальній мережі Фейсбук «Пліч-о-пліч шкільні ліги Полтавщини»: https://www.facebook.com/scl.poltavaregion


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь