Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Фахівці робочої групи «Прозорість і підзвітність» провели аналіз та виявили можливі ризики по двох закупівлях Полтавської громади

Дата: 31.01.2024 21:19
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Скасований тендер і розірваний договір із підрядником. Результати розгляду двох закупівель Полтавської громади. Йдеться про капремонти ДЮСШ «Полтава» і ДЮСШ №4. По обох фахівці робочої групи «Прозорість і підзвітність» провели аналіз та виявили можливі ризики. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

«Щодо закупівлі по ДЮСШ «Полтава» фахівці Бюро економічної безпеки виявили порушення й спрямували замовнику рекомендацію розірвати договір. Громада до неї дослухалася. Підписано додаткову угоду щодо розірвання договору за взаємною згодою сторін», – розповів Філіп Пронін.

Фото без опису

За його словами, на контролі тримали й ситуацію з повторним тендером щодо капремонту ДЮСШ №4.

«Він відбувся, було сформоване повідомлення про намір підписати договір підряду. Єдиним учасником і переможцем стала компанія, що й попереднього разу. Фахівці БЕБ знову проаналізували процедуру й документацію. Виявилося, що навіть дещо зміненим замовником кваліфікаційним критеріям підприємство не відповідає. Зокрема не має матеріально-технічного обладнання й фінансової спроможності виконувати роботи. Це підтверджує звітність. Після засідання замовник тендер скасував», – додав очільник області.

Фото без опису

Він наголосив, що робоча група продовжує працювати, аби кожна копійка платників податків була використана прозоро та раціонально. Відкритість, фаховість і готовність до рішучих дій – складові діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь