Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ПОЛТАВЩИНИ ТА КОЛИШНІХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗОКРЕМА - ЗМІНИЛИ АДРЕСУ СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Дата: 17.01.2024 14:43
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Як повідомлялося наприкінці минулого року, змінили місце розташування відразу два структурних підрозділи Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Один зі згаданих підрозділів – це сектор обслуговування військовослужбовців та деяких інших категорій громадян (сервісний центр). Раніше фахівці цього сектору приймали представників силових структур з усіх питань, що стосуються роботи Фонду, на шостому поверсі приміщення за адресою Соборності,66.

З 9 січня сервісний центр для колишніх військовослужбовців розташований за такою адресою:

36000, м. Полтава, вул. Чорновола, 2 б.

Телефон «гарячої» лінії  – (0532)56-07-78.

 

         Принагідно слід нагадати, що завдяки порталу електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) громадяни можуть зручно, без особистих візитів до сервісних центрів, взаємодіяти з Пенсійним фондом і дистанційно отримувати максимальний спектр послуг.

         Як і раніше, консультації з будь-яких питань, що належать до компетенції Фонду, можна одержати за телефонами «гарячих» телефонних ліній сервісних центрів, номери яких - у вкладці «вибрані» фейсбук-сторінки Головного управління та у розділі «Контакти» інформаційної сторінки Головного управління вебпорталу Пенсійного фонду України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь