A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 8

Дата: 28.03.2016 17:04
Кількість переглядів: 849

 

Інформаційний бюлетень № 8

  Перш за все, висловлюємо подяку Горбаню М. Г. за систематичне надання допомоги та активну участь працівників його підприємства у заходах Великобагачанської селищної ради, спрямованих на благоустрій селища.
  Цього тижня головний лісничий лісгоспу Кожем’яко М. М. передав селищній раді саджанці, які було роздано для висаджування організаціям та установам. Так, ДС НС отримала і висадила 40 саджанців берези, тепер загальна кількість висаджених її працівниками дерев перевищує 100 штук; ДНЗ «Дзвіночок» – 5 яблунь і 5 груш; Великобагачанська ЦРЛ висадила 20 ялинок, 50 яблунь, 50 груш, 30 берізок; Великобагачанська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 10 яблунь, 10 груш; Хорольське міжрайонне управління водного господарства – 10 яблунь, 10 груш; «Великобагачанський райавтодор» – 5 яблунь, 5 груш, 5 ялинок, 100 берізок; відділ благоустрою Великобагачанської селищної ради – 5 яблунь, 5 груш; Великобагачанський будинок творчості дітей та юнацтва – 20 ялинок, 20 берізок.
  До того ж, депутат селищної ради Іваненко В. Г. організував і прийняв участь у висадці 24 саджанців каштана по вул. Каштановій (вул. Леніна). За участі депутата Ярошенка С. М. було висаджено 20 ялинок і 20 берізок по вул. Набережній (вул. Жертв Революції), за участі депутата Неїжборща М. Й. – 10 яблунь і 10 груш, що ростуть тепер на території дільниці водного господарства, а також 30 берізок по вул. Жовтневій понад р. Багачкою.
  Успішно проведено черговий «чистий четвер», у якому взяли участь 24 працівника від 16 організацій, а саме:
•    Управління праці – 1 чол.;
•    Великобагачанський РМЦТ та КДР – 1 чол.;
•    Великобагачанська ЦРЛ – 3 чол.;
•    Великобагачанська дільниця № 1 ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» – 1 чол.;
•    ОКВПВКГ «Миргородводоканал» – 1 чол.;
•    Управління юстиції – 1 чол.;
•    Великобагачанська РДА – 1 чол.;
•    Ветеринарна станція – 2 чол.;
•    ДНЗ «Дзвіночок» – 4 чол.;
•    Великобагачанська ЦРБ – 1чол.;
•    Управління Пенсійного фонду – 2 чол.;
•    КЗ «Великобагачанський РЦПМСД» – 1 чол.;
•    Великобагачанський районний військовий комісаріат – 1 чол.;
•    Великобагачанська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 2 чол.;
•    Великобагачанська районна рада – 1 чол.;
•    Великобагачанський територіальний центр соціального обслуговування – 1 чол.
  До того ж, дирекція Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів надала для роботи трактор, а фермер Тронь А. І. забезпечив його соляркою.    Працювали в парку біля стадіону. Жінки прибирали листя, чоловіки прокопували траншею і вантажили спиляні дерева й гілля. 
  Повідомляємо, що 16 березня о 17:30 одночасно відбулися збори мешканців вул. Молодіжної, вул. Шепеля та вул. Гірської (вул. Воровського). Збори на вул. Молодіжній та вул. Шепеля пройшли під керівництвом селищного голови Саковського Ю. Б. та за участі депутатів Великобагачанської селищної ради Бутенка В. М., Іваненка О. Г., Шості В. Г. Обговорювалось питання закільцювання водогону для забезпечення мешканців названих вулиць водою з артезіанської свердловини. Мешканці вул. Гірської (вул. Воровського) провели свої збори за участі заступника селищного голови Каленіченка А. М. та начальника КП «Великобагачанський житлосервіс» П’ятака Є. Ю.   Розглядали питання заборгованості та укладання договорів обслуговування будинків. Крім того, було приділено увагу господарським питанням.
  17 березня відбулася зустріч селищного голови Саковського Ю. Б. із власником шлюза Тракаєм В. В., на якій вони домовилися про подальшу співпрацю.
  Тривають роботи з благоустрою селища. Значна увага приділяється території біля хлібозаводу. Великобагачанська селищна рада висловлює подяку Балюку С. Д., який надав 2 трактори з причепами для вивозу гілля. 16 березня вже вкотре було підгорнуто сміття на полігоні твердих відходів. Мешканець Великої Багачки Сердюк О. М. із наданого селищною радою матеріалу виготовив три урни для сміття, які працівники відділу благоустрою пофарбували і встановили по вул. Шевченка. Підприємець Овчаренко Н. Г. надала насіння чорнобривців для посіву його на клумбах селища.
  З ініціативи депутата Великобагачанської селищної ради Ярошенка С. М. та за участі підприємців Бута О. І., Мещерякова І. В., Шестірякова С. І. та голови правління ВАТ «Санаторій «Псьол» Гребельника Ю. М. виготовлено і встановлено чотири урни для сміття по вул. Набережній (вул. Жертв Революції).
  20 березня професійне свято відзначили працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. З цієї нагоди 18 березня керівництвом Великобагачанської селищної ради спільно з Великобагачанським районним методичним центром творчості та культурно-дозвіллєвої роботи було організовано святковий концерт. На урочистості запросили не лише нинішніх працівників комунальної галузі, а й ветеранів. З вітальним словом виступили керівники комунальних установ Ільїн В. О., Шостя В. Г., П’ятак Є. Ю., Бондар Д. А., а також начальник відділу інфраструктури райдержадміністрації Олексенко Г. П. Селищний голова Саковський Ю. Б. виголосив вітальну промову і відзначив подяками кращих працівників.
  Повідомляємо, що незабаром розпочне свою роботу відділ надання адміністративних послуг при виконавчому органі Великобагачанської селищної ради. Відділ займатиметься наданням усіх видів реєстраційних послуг, серед яких:
•    державна реєстрація права власності;
•    державна реєстрація права власності на єдиний майновий комплекс;
•    державна реєстрація іншого речового права;
•    державна реєстрація іншого речового права на єдиний майновий комплекс;
•    державна реєстрація відмови від речового права;
•    державна реєстрація припинення прав та їх обтяжень у зв’язку зі знищенням об’єкта нерухомого майна;
•    внесення змін до запису Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;
•    прийняття заяви про відкликання заяви;
•    прийняття заяв про надання інформації з Державного реєстру майнових прав на нерухоме майно;
•    прийняття заяв про надання дубліката свідоцтва про право власності.
  Стежте за наступними випусками!

Прес-служба Великобагачанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь