Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

До уваги жителів громади. Інформує УКРПОШТА

Дата: 11.10.2023 08:23
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

  Шановні мешканці, друзі. Усім нам важливо, щоб комунальні підприємства працювали. А для цього їм потрібні кошти, в тому числі і ті, які ЖЕК, газова компанія, постачальники тепла, водоканал отримують щомісяця від нас з вами за спожиті послуги. Тому прошу всіх, хто має таку можливість, сплатити комунальні платежі. Це можна зробити у відділеннях Укрпошти. Кожен з нас відповідальний за успіх нашої країни.

  Комісія на приймання платежів є нижчою ніж в банках. Враховуючи, що часто сплачується декілька квитанцій за місяць, загальна економія буде суттєвою. Всі тарифи розміщені на сайті Укрпошти: https://www.ukrposhta.ua/ua/taryfy-platezhi.

  В Полтавській області в усіх містах та селах наразі діє 130 пересувних та 187 стаціонарних автоматизованих відділень. Всі стаціонарні відділення Укрпошти працюють мінімум 5 днів в неділю Тож мешканці Вашої громади зможуть у найближчому відділенні Укрпошти знайти всі необхідні фінансові послуги за приємними тарифами, як на оплату комунальних послуг та інших послуг. Відвідуйте поштові відділення у зручний для Вас час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь