Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

До уваги жителів громади. Інформує УКРПОШТА

Дата: 11.10.2023 08:23
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

  Шановні мешканці, друзі. Усім нам важливо, щоб комунальні підприємства працювали. А для цього їм потрібні кошти, в тому числі і ті, які ЖЕК, газова компанія, постачальники тепла, водоканал отримують щомісяця від нас з вами за спожиті послуги. Тому прошу всіх, хто має таку можливість, сплатити комунальні платежі. Це можна зробити у відділеннях Укрпошти. Кожен з нас відповідальний за успіх нашої країни.

  Комісія на приймання платежів є нижчою ніж в банках. Враховуючи, що часто сплачується декілька квитанцій за місяць, загальна економія буде суттєвою. Всі тарифи розміщені на сайті Укрпошти: https://www.ukrposhta.ua/ua/taryfy-platezhi.

  В Полтавській області в усіх містах та селах наразі діє 130 пересувних та 187 стаціонарних автоматизованих відділень. Всі стаціонарні відділення Укрпошти працюють мінімум 5 днів в неділю Тож мешканці Вашої громади зможуть у найближчому відділенні Укрпошти знайти всі необхідні фінансові послуги за приємними тарифами, як на оплату комунальних послуг та інших послуг. Відвідуйте поштові відділення у зручний для Вас час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь