Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

За позовом Миргородської окружної прокуратури з газопостачальника стягнуто безпідставно отримані з бюджету кошти

Дата: 04.10.2023 14:39
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

  На виконання рішення господарського суду Полтавської області газова компанія сплатила до місцевого бюджету 272 тис. грн. надміру сплачені кошти за «блакитне» паливо.
  Прокурорами встановлено, що у 2020 році між газопостачальною компанією та відділом освіти укладено шість додаткових угод до договору на постачання газу, якими збільшено ціну за одиницю товару із 4 180 грн до 6 923, 19 грн за 1000 м3, що на  65% більше первинної ціни за договором. 
  З огляду на це Миргородська окружна прокуратура  звернулася до суду , аби повернути переплачені відділом освіти кошти в сумі 272 тис. грн.
  Спочатку господарським судом Полтавської області, а потім і Східним апеляційним господарським судом підтримано позицію прокурора.
  Отримані місцевим бюджетом кошти будуть використані на облаштування місць безпечного перебування дітей під час «повітряної тривоги» у закладах освіти Великобагачанської територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь