Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні захисники та захисниці, жителі громади! Щороку у жовтні українці вшановують захисників та захисниць України, які вже дев'ятий рік дають відсіч російській агресії.

Дата: 01.10.2023 06:24
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

  У воєнний час це безсумнівно найважливіше свято в році, адже тільки завдяки військовим, медикам і волонтерам Україна зберегла свою незалежність.

  Це свято усіх, хто покликаний захищати свою рідну землю, хто своєю професійною чи волонтерською діяльністю забезпечували та забезпечують захист нашої держави.

  Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

  Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.

  У цей день всі ми підносимо щиру молитву аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

  Шановні захисники і захисниці України! Вітаю вас зі святом та бажаю міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир. В це світле свято я бажаю вам родинного щастя, сімейного затишку, здоров’я, невичерпної енергії та миру.

  Нехай Бог Береже вас і Україну!

  Слава героям-захисникам України!

З повагою, секретар селищної ради О.Чернуха


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь