Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні працівники закладів дошкільної освіти! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем дошкілля!

Дата: 24.09.2023 09:20
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

  Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем дошкілля!

  З діточками може працювати тільки той, хто щиро любить їх - людина з великим благородним серцем і чистою душею. Ваша праця непроста, але скільки радості отримуєте, дивлячись у дитячі безтурботні очі! Ви допомагаєте діткам подолати труднощі, вчите їх правильно говорити, правильно рахувати, одягатися і їсти.

  Дошкільна освіта - це перша школа життя малюків, той фундамент, який закладається з самого дитинства і служить опорою в подальшому житті. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання і від його успішного вирішення залежить майбутнє.

  Ви не маєте відпочинку вдень і вночі, бо у вас велике завдання: виховати гідних і вихованих дітей. Нехай ваше життя буде переповнено любов’ю рідних, повагою вихованців та їх батьків. Нехай енергія не вичерпується, а оптимізм допоможе реалізувати всі найскладніші завдання в житті. Творчих успіхів у такій благородній справі, в нелегкій справі. Хай дитинство наших любих діток буде мирним, радісним і щасливим!

  Бажаю вам терпіння і завзятості, радості і любові до вашої справи! Зі святом!

З повагою, секретар селищної ради О.Чернуха


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь