A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Пенсійний фонд України здійснює фінансування разової грошової виплати до Дня Незалежності України

Дата: 28.08.2023 13:57
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

Як уже повідомлялось раніше (https://bit.ly/3OM4gmq), разова грошова виплата ветеранам війни, жертвам нацистських переслідувань, громадянам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, і членам сімей загиблих (померлих), з нинішнього року виплачується у серпні – до Дня Незалежності України.

Без особистих звернень допомога виплачується:

  • пенсіонерам, які мають право на таку виплату (вони отримують виплату разом із пенсією);

- одержувачам грошової виплати, які наразі проходять службу (кошти на виплату допомоги цій категорії громадян перераховуються Пенсійним фондом на рахунки військових частин, установ, організацій, де особи проходять службу, відповідно до даних, наданих цими установами).

Інші особи, які мають право на разову грошову виплату і які не є пенсіонерами та/або не перебувають на службі, повинні звернутися до сервісних центрів Пенсійного фонду України або до Центрів надання адміністративних послуг із відповідною заявою. До заяви про призначення разової грошової виплати додаються паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків, посвідчення, яке підтверджує певний статус особи, і довідка з банку про відкриття рахунку.

Отримувачі грошової допомоги, які до 1 жовтня не одержать кошти, мають право звернутися щодо її виплати до 1 листопада поточного року.

 

         Довідково: на 22.08.2023 за даними регіональних представників силових відомств (для одержувачів виплати, які наразі проходять службу) Пенсійним фондом України профінансовано виплати мешканцям Полтавщини на суму 1,2 млн грн.

Головне управління Пенсійного фонду

України в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь