Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Проводиться збір заявок на відшкодування витрат за оренду приміщення , оплату комунальних послуг та частини витрат за придбання обладнання суб'єктам господарювання ВПО

Дата: 17.08.2023 15:23
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Про допомогу

Відшкодування вартості оренди приміщення та оплату комунальних послуг можливе у розмірі не більше ніж 25 тис. грн. на місяць. Здійснюється щомісячно за попередній місяць. Крайній термін подання заявок – 25 вересня 2023 року. Право на відшкодування мають суб’єкти підприємництва, засновником яких є ВПО і які:

  • зареєстровані в органах з питань соціального захисту населення як ВПО
  • зареєстровані як платники податків, ведуть підприємницьку діяльність та сплачують податки на території Полтавської області
  • дотримуються чинного законодавства України про працю
  • для здійснення господарської діяльності орендують на території Полтавської області приміщення та мають укладені договори оренди, а також сплачують комунальні послуги.

    Куди звертатися

    Документи подаються у паперовому вигляді на адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної державної адміністрації: місто Полтава, вул. Соборності 45. Телефони для довідок: 0532604310, 0532609383. Заявка на відшкодування: https://goo.su/hgGu. Перелік документів: https://goo.su/oBbouB.

  • Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь