Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія) оголошено набір на міжнародну програму для представників МСБ з індустрій, які задіяні у відбудові України!

Дата: 20.06.2023 08:34
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

  Ukraine Rebuilding Task Force - це підвищення навичок малих та середніх підприємств у доступі до західних ринків та співробітництві з міжнародними компаніями щодо відбудови України з акцентом на цифровізації та сучасних know-how в розвитку бізнесу. Чисельним міжнародним організаціям та компаніям, які фінансуватимуть та братимуть участь у відбудові нашої держави, будуть потрібні надійні та кваліфіковані партнери в усіх регіонах. Під час навчання на програмі ви отримаєте знання та практичні навички для інтернаціоналізації своєї діяльності, грамотної роботи з цифровими медіа, пошуку партнерів та встановлення ділових відносин, і багато чому ще. Ви створите план для свого підприємства та долучитесь до спільноти однодумців, з якими зможете реалізувати спільні проєкти з відбудови України.

  Участь у програмі можуть взяти представники таких секторів як архітектура та містопланування; інжиніринг; консалтинг; будівельна галузь. Заявки на участь прийматимуться і від представників інших секторів економіки. Їх буде розглянуто та оцінено відповідно до профілю заявника та інформації в мотиваційній частині заявки. Навчання проходитиме в онлайн-форматі. Як результат проходження кожного модулю учасники створять відповідний розділ свого міжнародного проєкту.

  Програмою передбачено:

•             Дистанційне навчання в закритому віртуальному тренінговому центрі;

•             2 формати навчання: самостійний та з менторською підтримкою;

•             8 навчальних модулів протягом 8 місяців;

•             живі онлайн сесії з міжнародними експертами-менторами Програми;

•             сертифікат міжнародного зразка;

•             нетворкінг та секторальна кооперація для побудови партнерств, розвитку спільних проєктів, пошуку нових міжнародних контактів для відбудови України

•             можливість персональних онлайн сесій з ІТ-менторами, які підтримають вас в процесі діджиталізації та розвитку проєктів (Увага! Доступні 50 місць).


 

Про особливості форматів навчання, переваги та можливості Програми  https://export.gov.ua/education/186-ukraine_rebuilding_task_force


 

Реєстрація на участь за посиланням: http://surl.li/hzzjk


 

Запрошуємо представників органів місцевого самоврядування, які відповідають за розвиток бізнесу та міжнародної торгівлі реєструватись до участі у програмі та пройти навчання з метою підвищення компетенцій та покращення ефективності роботи у напрямі підтримки бізнесу та експорту. Просимо також поінформувати потенційно зацікавлених представників  місцевого бізнесу, які здійснюють підприємницьку діяльність  на території громади/міста щодо можливості їх участі у вищезазначеній освітній програмі.


 

Хочете дізнатись більше, реєструйтесь на інформаційну зустріч у ZOOM 27.06.23! Реєстрація доступна до 25. 06.2023 за посиланням: http://surl.li/hzzjt

 

_____

 

 

З повагою

Департамент економічного розвитку,

торгівлі та залучення інвестицій

Полтавської обласної військової адміністрації

тел.: +38 (0532) 56-16-95, (0532) 60-93-41


 

Department of economic development,

trade and investment attracting of

Poltava Regional Military Administration


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь