Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Дорогі матері! Вітаю вас з одним з найпрекрасніших весняних свят – Днем матері!

Дата: 14.05.2023 08:52
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

В час війни, горя і болю, кожен українець святкуватиме цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері-України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину.

Низький доземний уклін, шановні матері, за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави.

Вічна шана та повага матерям Героїв-солдат, які загинули, захищаючи Україну. Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – справжніх Героїв України!

День Матері – це чудова можливість висловити свою безмежну вдячність за все, що зробили і роблять для нас наші мами, за їх терпіння і доброту. Схилімо низько свої голови і подякуймо нашим матерям за їх материнську любов, за допомогу, за недоспані ночі, за щиру пораду.

Любі наші мами, нехай Господня ласка завжди буде поряд з вами, здоров’я, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в завтрішньому дні. Глибокої пошани та щирої подяки, адже ви – найбільший дар у нашому житті. Нехай ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху.

Миру вам та усій Україні!

З повагою, селищний голова                                                                                           С.Горбань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь