Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

До уваги підприємців громади! Проводиться опитування щодо відновлення економіки та підтримки бізнесу

Дата: 29.03.2023 08:30
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Дослідження проводиться Центром розвитку інноваційОфісом з розвитку підприємництва та експорту, Національним проєктом Дія.Бізнес та Advanter Group в межах Ініціативи для відновлення економіки України та у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Державною регуляторною службою за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

За останніми результатами опитування бізнесу спостерігається позитивна динаміка роботи підприємств. 14% підприємств вказали на зростання обсягів робіт порівняно з періодом до повномасштабного вторгнення, ще 9,3% підприємств вийшли на показники 2021 року. Також, за результатами 2022 року, 26,5% підприємств повністю або майже повністю зупинили роботу. Це нижче від показника листопада 2022 року, коли 31,7% підприємств залишалися повністю або майже повністю неактивними. Проте майже 90% зазначають, що не взаємодіють із місцевими органами влади та не беруть участь у програмах підтримки підприємництва.

Для виявлення реального стану та потреб бізнесу у Нашій громаді запрошуємо долучитися до опитування до  05 квітня 2023 року включно:

ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь