Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні військовослужбовці, захисники та захисниці України!

Дата: 06.12.2022 06:41
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

   Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України! Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.
   У цей славний день ми з усією країною вітаємо мужніх воїнів, які героїчно відстоюють незалежність та територіальну цілісність рідної землі, роблять величезний внесок у безпеку всієї Європи.
   Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни, і кожен громадянин, незалежно від віку, може долучитися до захисту України в різних своїх можливостях, методах та допомозі. Це свято, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
   Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.
На жаль, війна не буває без жертв, і серед наших земляків є ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову перед їх родинами.
    А також дякую матерям, які виховали справжніх патріотів, що без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.
    Сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським захисникам та захисницям, які сьогодні стоїть на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.
Бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд з вами буде надійний Ангел-хранитель!
Слава Україні!
                                                                                                            З повагою, селищний голова С.ГОРБАНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь