A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні волонтери, дорогі жителі громади! 5 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Дата: 05.12.2022 08:01
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

 

Шановні волонтери, дорогі жителі громади!
5 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях.
В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.
В умовах, коли на нашу землю прийшла біда, волонтери не лише збирають кошти, купують амуніцію і все необхідне, а також, не зважаючи на смертельну небезпеку, доставляють все необхідне нашим військовослужбовцям на передову. Саме волонтери добровольцями йдуть на фронт, збирають і везуть на передову все, що можуть, приймають біженців, здають кров пораненим, знаходять ліки, плетуть маскувальні сітки.
Дякую всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди.
Щиро бажаю вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, вдячності від людей, миру у ваших домівках та в нашій країні. Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!
З повагою, голова селищної ради С.Горбань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь