Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Розпочинається програма по підтримці працівників медичних та соціальних закладів у воєнний час «Як подолати виклики для організацій та працівників у воєнний час».

Дата: 26.08.2022 08:49
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

У рамках проєкту GIZ «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» розпочинається програма по підтримці працівників медичних та соціальних закладів у воєнний час «Як подолати виклики для організацій та працівників у воєнний час».
  Заплановано проведення вебінарів по управлінню командою працівників в умовах дефіциту кадрів, управлінню емоціями, спілкуванню зі складними клієнтами (в тому числі ВПО), життєстійкості, індивідуальні та групові консультації. Заходи пройдуть з серпня 2022 року по лютий 2023. До участі запрошуємо керівників, працівників закладів, які надають медичні та соціальні послуги населенню у громадах, а саме: медичні заклади первинного, вторинного, третинного рівнів, управління праці і соціального захисту населення, центри соціальних служб, територіальні центри соціального обслуговування населення тощо. Участь у заходах безкоштовна. Учасники отримають сертифікати.
  Увага! Для участі потрібна реєстрація:
° Реєструйтеся на програму «Як подолати виклики для організацій та працівників у воєнний час». Ви можете взяти участь в одному заході чи відвідати всі актуальні для вас теми вебінарів та консультацій, зареєструвашшись за посиланням: https://forms.gle/NqmCazdzogQgAHV58
° Реєструйтеся на вебінар «Тривога. Ефективні техніки подолання», що відбудеться 25.08.2022: https://forms.gle/StpFyFECPXG6crju5
 
  Програма реалізується в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини.


З повагою,
Лілія Нелепа


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь