A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Під час візиту на Полтавщину віцепрем'єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук зустрілася з багатодітними родинами, які переїхали з інших областей.

Дата: 04.08.2022 14:13
Кількість переглядів: 526

  Побувала на цій зустрічі і мама багатодітної родини Олена Маляєва. Жінка є матір'ю-одиначкою, виховує 5 дітей, наймолодшому з яких 17 серпня виповниться 1 рік. До війни родина проживала у місті Часів Яр Донецької області, зараз облаштувалася у Багачці Першій. Оскільки в родині виховується четверо діток шкільного віку, дуже необхідним був ноутбук для участі в онлайн-уроках. Знаючи про цю потребу, староста Багачанського Першого старостинського округу Олена Грищук повідомила про неї працівникам відділу соціального захисту населення виконавчого комітету селищної ради, де включили цю потребу до звіту.

  Незабаром прийщло запрошення на зустріч із Іриною Верещук, селищна рада організувала поїздку, забезпечивши автотранспортом.

  Коли Олена Маляєва отримала запрошення, то навіть не сподівалася, що її мрія здійсниться. Але сталося саме так – родина отримала новенький ноутбук та ще багато корисних речей: продуктовий набір та засоби гігієни від Червоного Хреста, рюкзаки з набором канцтоварів для маленьких школярів від ЮНІСЕФ та плед.

  Від зустрічі Олена має лише приємні враження, адже Ірина Верещук поспілкувалася з кожним присутнім, розпитала про умови проживання, забезпечення всім необхідним, поцікавилася проблемами.

  Ірина Верещук після зустрічі відмітила: «Спілкування з людьми вражає! Попри складнощі, вони вірять в перемогу, довіряють державі. Я їм вдячна за це – як вдячна полтавчанам, які дбають про ВПО, як про рідних. Так – переможемо!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь