A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Приєднуйтесь до Національної платформи продовольчої безпеки

Дата: 18.07.2022 09:59
Кількість переглядів: 462

Майже чотири місяці в Україні працює Національна платформа продовольчої безпеки. Вона створена на базі Держпродспоживслужби. Платформа дозволяє об'єднати зусилля військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торговельних мереж, міжнародних організацій у стимулюванні розбудови української економіки в умовах війни та забезпеченні харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, Збройні Сили України та територіальну оборону.

Платформа складається з двох частин: з різними рівнями доступу, закритої dpss.creatio.com, що стосується закупівель державного значення, а також відкритої ProdUkraine.org – для співпраці торгівельних мереж і постачальників у різних регіонах України. Тут виробники можуть розмістити пропозицію своїх товарів або відгукнутися на існуючу та домовитися про укладання договору. На платформі продовольчої безпеки відображається оперативна інформація стосовно стану забезпечення продовольством та іншими продуктами першої необхідності населення України в розрізі територіальних одиниць та областей, а також постійно оновлюються актуальні дані щодо існуючих потреб та пропозицій. Також аналізуються дефіцитні позиції, на підставі чого приймаються рішення стосовно імпорту необхідної продукції чи сировини або відкриття такого виробництва в Україні.

Цінність платформи для підприємств та інших учасників:

  • доступ до актуальної інформації щодо реальних потреб та пропозицій тих чи інших товарів, що значно спрощує варіанти пошуку ринку збуту для вашої продукції;
  • можливість миттєвої комунікації з покупцем чи постачальником без зайвих посередників;
  • замовлення послуг транспортування;
  • вже за декілька днів – смарт-контракти за декількома з публічних оферт та доступ до держзамовлень без зайвих паперів та втрати часу.

Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною.

Ознайомитися з інструкцією користувача можна на початковій

сторінці Платформи.

Національною платформою продовольчої безпеки вже користуються більше 5 тисяч користувачів: військові адміністрації, місцеві органи влади, волонтерські організації, агрофірми, виробники харчової продукції, роздрібні та оптові мережі та інші. На сьогоднішній день кількість потреб та пропозицій, опублікованих на платформі, складає майже  1,7 тисяч позицій. З кожним днем функціональне наповнення платформи зростає та з’являються нові можливості для учасників.

На даний час по Миргородському району до співпраці на платформі долучилися 1 районна військова адміністрація, 16 територіальних громад та зареєстровано більше 50-ти операторів ринку різних видів діяльності. По питаннях реєстрації на платформі звертайтеся до Миргородського районного управління Держпродспоживслужби (тел. (05355) 4-40-56) та до його територіальних підрозділів в м. Гадяч, м. Лохвиця, смт. Шишаки, смт. Велика Багачка.

 В часи, коли кожна хвилина має значення, створено інструмент, який допомагає забезпечити наших захисників та населення найнеобхіднішими продуктами. Запрошуємо всіх суб’єктів господарювання активно користуватись Національною платформою продовольчої безпеки.

 

 

Миргородське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь