Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Разом до перемоги!

Дата: 30.05.2022 10:58
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

  Станом на 30 травня Великобагачанська селищна рада працює у звичному режимі, ситуація в громаді залишається стабільною та контрольованою, забезпечується безперебійне функціонування інфраструктури, працюють медичні заклади, відділ благоустрою, КП «Житлосервіс».

  Працівники Центру надання соціальних послуг виконавчого комітету селищної ради здійснюють прийом громадян та надання послуг.

  Фінансовий відділ виконавчого комітету селищної ради здійснює роботу щодо наповнення бюджету, щоб ми мали змогу оперативно реагувати на виклики часу. Прохаємо всіх платників податків вчасно сплатити податки.

  В громаді проживає 1416 внутрішньо переміщених осіб, з них 372 – діти. Дякуємо тим жителям громади, хто допомагає новоприбулим із забезпеченням житлом, речами першої необхідності, іграшками, продуктами харчування, дитячим харчуванням.

  В громаді працюють Волонтерський центр «Разом ми сила» та гуманітарний центр, які надають допомогу нашим захисникам та переселенцям.

  Працівники ЦНАП та старостатів громади проводять реєстрацію внутрішньо переміщених осіб, надають всю необхідну інформацію щодо поселення, навчання, отримання гуманітарної допомоги, оформлення соціальних виплат.

  Всі внутрішньо переміщені особи, які були завчасно повідомлені та прибули у пункт видачі, отримали гуманітарну допомогу: продуктові набори, засоби гігієни, дитяче харчування, постільну білизну, одяг, взуття, овочі.

  Напередодні Дня захисту дітей гуманітарну допомогу отримали діти-сироти, напівсироти, діти з сімей внутрішньо переміщених осіб, багатодітних сімей, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. В старостатах громади проведено дійство для дітей «Свято на зеленій галявині», всі діти, які взяли участь у заході, отримали солодкі подарунки.

  Гуманітарна допомога надається Полтавською обласною військовою адміністрацією, Благодійним фондом О.Трухіна, Полтавським обласним представництвом Червоного Хреста, ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування».

  Для працівників зацікавлених служб представниками ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування» проведено тренінг, на якому навчалися оперативному реагуванню на виклики, зумовлені війною, ліквідації наслідків війни, формування стратегій, спрямованих на підвищення рівня соціальної та правової захищеності внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих груп населення.

  29 травня Центр культури та дозвілля провів тематичний концепт «Мова бандури – це голос народу, це зброя його і душа» на пошану кобзаря Федора Кушнерика та Кобзаря Тараса Шевченка – лунали вірші і пісні про Україну, про бандуру та про перемогу.

  Завдяки тісній співпраці з Великобагачанським відділенням поліції Миргородського відділу поліції, Третім відділом Миргородського РТЦК СП та місцевою теробороною вдається забезпечувати громадський порядок і дотримання вимог військового стану.

  Селищна рада надає всю можливу допомогу для забезпечення потреб Збройних Сил України та підрозділів місцевої тероборони. Дякуємо всім небайдужим за допомогу у виготовленні маскувальних сіток, забезпечення продуктами харчування воїнів ЗСУ та місцевої тероборони, збір гуманітарної допомоги, яка направляється в зону бойових дій.

  Дякуємо всім резервістам та призовникам за спокійне небо та мирний сон громадян, ми пишаємося вами, наші захисники!

  Закликаємо громадян дотримуватися всіх вимог воєнного стану, заради власної безпеки не відвідувати лісові масиви, дотримуватися комендантської години та світломаскування, бути пильними та повідомляти поліцію про підозрілих осіб чи дії, не фотографувати та не виставляти до соціальних мереж пересування військової техніки, не реагувати на провокативні дописи та фейки у соціальних мережах. Довіряйте інформації лише з офіційних джерел!

  Разом ми обов’язково переможемо! Все буде УКРАЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь