Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі громади! 29 травня запрошуємо вас до участі у Загальнонаціональній хвилині мовчання за загиблими у війні, після чого відбудеться вшанування пам’яті Федора Кушнерика

Дата: 26.05.2022 15:28
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Шановні жителі та гості громади!

Ми звикли, що кожного року весна для нас закінчувалася яскравим дійством – обласним святом кобзарського мистецтва «Взяв би я бандуру», яке вшановувало пам’ять нашого земляка, видатного кобзаря Федора Кушнерика. Кожного мирного року… Все змінила війна, ця весна сповнена для нас тривогою за рідних, за Батьківщину, за наших захисників, звістками з фронту та очікуванням такої жаданої Перемоги. Зараз не час для веселих святкувань, але українці завжди славилися своєю духовністю, прихильністю до народних звичаїв та традицій, ми пам’ятаємо своє минуле, шануємо і поважаємо його і це допомагає нам не скоритися, вистояти у нелегкій боротьбі.

Кобзар… Для всіх нас – українців, не лише співець та музикант, це – воїн, голос народу, національний символ непереможності й нескореності, волелюбної вдачі українського народу, чистоти його духовних помислів, наша честь та гідність. Кобзар – це й Тарас Шевченко, чиї пророчі слова «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!» надихають нас на боротьбу та перемогу.

29 травня запрошуємо вас до участі у Загальнонаціональній хвилині мовчання за загиблими у війні, після чого відбудеться вшанування пам’яті Федора Кушнерика. Минувшина переплететься з сьогоденням та додасть нам сили і наснаги, ми віримо в Перемогу, в те, що наші славні предки, допоки ми їх пам’ятаємо і шануємо, незримо допомагають нам, оберігають та захищають. Тож нехай всіх нас об’єднає Великий Тарас для боротьби та Перемоги, допоки ми разом – ми сильні і незламні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь