Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі громади! 29 травня запрошуємо вас до участі у Загальнонаціональній хвилині мовчання за загиблими у війні, після чого відбудеться вшанування пам’яті Федора Кушнерика

Дата: 26.05.2022 15:28
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

Шановні жителі та гості громади!

Ми звикли, що кожного року весна для нас закінчувалася яскравим дійством – обласним святом кобзарського мистецтва «Взяв би я бандуру», яке вшановувало пам’ять нашого земляка, видатного кобзаря Федора Кушнерика. Кожного мирного року… Все змінила війна, ця весна сповнена для нас тривогою за рідних, за Батьківщину, за наших захисників, звістками з фронту та очікуванням такої жаданої Перемоги. Зараз не час для веселих святкувань, але українці завжди славилися своєю духовністю, прихильністю до народних звичаїв та традицій, ми пам’ятаємо своє минуле, шануємо і поважаємо його і це допомагає нам не скоритися, вистояти у нелегкій боротьбі.

Кобзар… Для всіх нас – українців, не лише співець та музикант, це – воїн, голос народу, національний символ непереможності й нескореності, волелюбної вдачі українського народу, чистоти його духовних помислів, наша честь та гідність. Кобзар – це й Тарас Шевченко, чиї пророчі слова «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!» надихають нас на боротьбу та перемогу.

29 травня запрошуємо вас до участі у Загальнонаціональній хвилині мовчання за загиблими у війні, після чого відбудеться вшанування пам’яті Федора Кушнерика. Минувшина переплететься з сьогоденням та додасть нам сили і наснаги, ми віримо в Перемогу, в те, що наші славні предки, допоки ми їх пам’ятаємо і шануємо, незримо допомагають нам, оберігають та захищають. Тож нехай всіх нас об’єднає Великий Тарас для боротьби та Перемоги, допоки ми разом – ми сильні і незламні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь