A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

8 травня – День пам'яті і примирення – в історії нашого народу є символом героїчного минулого, величі духу і мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни.

Дата: 08.05.2022 07:26
Кількість переглядів: 563

Фото без опису

8 травня – День пам'яті і примирення – в історії нашого народу є символом героїчного минулого, величі духу і мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни.

В цей травневий день ми вшановуємо всіх жертв Другої світової війни 1939-1945 років, а також згадуємо величний подвиг тих, хто виборов для нас мир і свободу в запеклому поєдинку з фашистськими загарбниками.

Роки війни стали суворим випробуванням для всього народу. Україна з перших днів війни відчула на собі раптовий і жорстокий удар вермахту. Та непохитна мужність, хоробрість, гарячий патріотизм стали тими неприступними бастіонами, об які розбивалися фашистські війська. Наполегливі бої на нашій землі, подвиги партизан і підпільників зумовили провал гітлерівського плану блискавичної війни.

Минули роки, змінилися покоління, і знову Україна протистоїть ворогу - здригається рідна земля, горять села, гинуть тисячі мирних жителів. Знову віддають своє життя за Батьківщину її вірні сини й дочки, знову вся країна в єдиному пориві робить все для перемоги.

Наш обов’язок – бути гідними надзвичайного життєвого подвигу предків, усіма своїми справами знову утверджувати мир та злагоду в Україні.

Віримо в перемогу, в незламність духу та мужність свого народу, віримо в Україну.

Здоров'я всім вам, миру, щастя людського, добра, терпіння і любові.

З повагою, селищний голова С.Горбан


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь