Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Увага! 24.02.2022 року у населених пунктах області вводиться комендантська година з 22-ї вечора до 6-ї ранку. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Дата: 24.02.2022 20:22
Кількість переглядів: 220

 

У населених пунктах області вводиться комендантська година з 22-ї вечора до 6-ї ранку. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

У разі небезпеки люди можуть безперешкодно прямувати до бомбосховищ навіть в комендантську годину. Нагадуємо про необхідність під час пересування вулицями населених пунктів мати із собою документи, що посвідчують особу!

Закликаємо з повагою ставитися до встановлених правил, неухильно виконувати рекомендації та вказівки поліцейських, а також повідомляти про підозрілих осіб, транспортні засоби й небезпечні предмети за номером 102.

Ми працюємо заради вашої безпеки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь