Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Держпродспоживслужба інформує: Переможемо коронавірусну хворобу разом

Дата: 16.02.2022 19:06
Кількість переглядів: 300

Фото без описуФото без описуФото без опису

Переможемо коронавірусну хворобу разом
        15-16.02.2022 року  фахівцями Миргородського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області проведені наради з керівниками та працівниками закладів громадського  харчування, що розташовані на території Великобагачанської територіальної громади,  по питаннях дотримання протиепідемічних та профілактичних заходів, визначених Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2021 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2” та  Постанови Головного державного санітарного лікаря України № 13 від 06.10.2021. 
           В ході нарад основний акцент був загострений на питаннях  вакцинування обслуговуючого персоналу, дотримання маскового режиму, здійсненню щоденної термометрії як працівників, так і відвідувачів закладу, питаннях  організації для відвідувачів куточку  по антисептичній обробці рук, вологого прибирання приміщень, утилізації використаних засобів індивідуального захисту та ін..
          Наразі, знову звертаємося до суб’єктів  господарювання та населення наших територіальних громад: не нехтуйте загальноприйнятими рекомендаціями . Лише тоді ми переможемо пандемію, коли будемо думати не лише про себе, а подбаємо про оточуючих нас людей!

         Чернецька Н.І., заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Миргородського РУ ГУ ДПСС в Полтавській області

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь