A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні ветерани «Харчовика», дорогі жителі громади!

Дата: 12.02.2022 00:32
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Шановні ветерани «Харчовика», дорогі жителі громади!
Сьогодні уславлений ‘’Харчовик ‘’ святкує 50 – річний ювілей. Прийміть мої найтепліші вітання з нагоди 50 – річчя. Від усього серця вітаю команду, що зробила вагомий внесок у розвиток Великобагачанського футболу.
Поколінню ‘’Харчовика ‘’довелося вирішувати воістину непросту задачу – стверджувати реноме Великобагачанського футболу. І ви з честю справилися з цим нелегким завданням. Мета була досягнута. ’’Харчовик ‘’ став однією з кращих сільських команд не тільки Полтавської області , а й усієї України.
Футбольна команда ‘’Харчовик’’ – це яскравий приклад того, яких висот можна досягти наполегливою працею і цілеспрямованністю. Це саме той приклад, який можна застосовувати не тільки щодо футболу, але й до повсякденного життя. Адже всім нам потрібні нові життєві перемоги та успіхи.
Ювілей – це чудовий привід іще раз оглянутись і окинути поглядом той славетний шлях , який подолала команда, згадати її знаменні перемоги, футболістів і тренера, які творили історію багачанського футболу.
Великобагачанці з гордістю орієнтуються на футбольну команду ‘’Харчовик ‘’, як на взірець успіху, втілення наполегливості та незламності. Завдяки ‘’Харчовику’’ про Велику Багачку знають по всій Україні і навіть за її межами.
Тому щиро вітаю футбольну команду, її ветеранів з 50 – річчям – успіхів вам на життєвому шляху . Хай ваші дні будуть наповнені прекрасним самопочуттям і гарним настроєм.
З повагою, селищний голова Сергій ГОРБАНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь