A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Вітання селищного голови Сергія ГОРБАНЯ із Водохрещем!

Дата: 19.01.2022 07:00
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Шановні мешканці громади!
Сьогодні, 19 січня, християни відзначають одну з найвеличніших релігійних дат - Водохреща, Йордана або Хрещення, яке завершує цикл новорічно–різдвяних свят.
Це не просто традиція, а й велике таїнство, Боже таїнство і Божа благодать, яка наповнює змістом життя людей, благословляє на добрі, гарні вчинки допомагає людям відкрити своє серце для любові. З моменту освячення річок, озер та криниць хрестом і молитвою вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха та наповнює життєдайною енергією.
З цієї нагоди із великою радістю вітаю усю нашу громаду! Бажаю миру у ваших сім’ях, любові від ближніх і нехай священна Йорданська вода вас оберігає від усяких бід і ви завжди будете здорові і щасливі.
Нехай цілюща йорданська вода, благословенна самим Господом, змиє зневіру, зцілить наші тіла і наші душі, додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ.
Хай негаразди оминають ваші домівки, а оселяться в них мир, радість, добробут, злагода та любов. Нехай Боже благословення повсякчас оберігає вас та ваші родини.
Христос Хрещається!
З повагою, селищний голова С.Горбань 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь