A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

11 протоколів про адміністративне правопорушення – у Кременчуці тривають перевірки, пов’язані з попередженням поширення коронавірусної хвороби

Дата: 28.12.2021 14:05
Кількість переглядів: 254

11 протоколів про адміністративне правопорушення – у Кременчуці тривають перевірки, пов’язані з попередженням поширення коронавірусної хвороби

 

Спеціалісти Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області продовжують позапланові та комісійні перевірки пов’язані з попередженням поширення коронавірусної хвороби.

З 17.12.2021р. по 23.12. 2021р. – були здійснені перевірки та роз?яснювальна робота з питань дотримання вимог постанов 8,17,13,20 Головного державного санітарного лікаря України, щодо карантинних заходів на 42 об`єктах, а саме:

Позапланових перевірок – 5 (заклади торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами).

Під час позапланових перевірок були виявлені порушення: відсутні записи термометрії  працівників, відсутня розмітка для дотримання дистанції між покупцями, недостатня кількість ЗІЗ (маски), не проводиться вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів.

37 – комісійні обстеження. Спільно з представниками органів місцевого самоврядування та спеціалістів департаменту освіти проведені  перевірки закладів громадського харчування, торгівлі, перукарні, заклади дошкільної освіти.

Під час перевірок були виявлені порушення: відсутнє маркування для дотримання соціальної дистанції між відвідувачами, відсутнє інформування клієнтів щодо встановлених обмежень та умов обслуговування у закладі, відсутні ЗІЗ (маски), відсутні антисептики, дезінфікуючі засоби, не проводиться вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів, відсутній безконтактний термометр для вимірювання температури тіла відвідувачам.

Фахівці Кременчуцького районного  управління за виявлені порушення склали та вручили керівникам закладів 11 протоколів про адміністративне правопорушення.

З працівниками 42 закладів проведена роз’яснювальна робота по дотриманню протиепідемічних заходів, запроваджених на час карантину.

 

За матеріалами Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь