A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Прем’єр-міністр: Найближчим часом у МОЗ ухвалять рішення про дату й порядок використання бустерної дози вакцини проти COVID-19

Дата: 22.12.2021 10:33
Кількість переглядів: 258

Прем’єр-міністр: Найближчим часом у МОЗ ухвалять рішення про дату й порядок використання бустерної дози вакцини проти COVID-19

 

ВУкраїні достатньо вакцин для щеплення українців проти коронавірусу. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV. За його словами, в Україні є запас у понад 9 млн доз вакцин від 4 виробників, визнаних у світі.

«Люди мають можливість безкоштовно вакцинуватися будь-коли і в будь-якому зручному місці. Під час поїздок у регіони я особисто заїжджаю в центри вакцинації, спілкуюся з людьми та лікарями. Вакцина — єдиний спосіб подолати пандемію та розвивати нашу економіку», — відзначив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль зауважив, що наказом Міністерства охорони здоров’я від 16 грудня дозволяється використання третьої дози для людей зі слабким імунітетом. Крім того, найближчим часом відбудеться засідання експертної ради МОЗ, яка ухвалить рішення про дату й порядок застосування бустерної дози.

Як зазначив Прем’єр-міністр, за рік в Україні зроблено понад 27 млн щеплень проти COVID-19.

 

 За матеріалами Урядового порталу

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь