A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Привітання селищного голови - Сергія Горбаня з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 09.11.2021 13:46
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва району та ветерани галузі!
Сердечно вітаю вас з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.
З давніх-давен благодатний грунт народного мистецтва був основою, на якій створювалася національна література, музика, професійне мистецтво. Заклади культури були і залишаються важливими і незмінними осередками національної культури, духовності та творчості, що поєднують людей різних соціальних та вікових верств населення.
Цей день – свято не лише тих, хто безпосередньо працює в галузі, а й кожної людини, яка за покликанням серця присвячує своє дозвілля мистецтву, намагається реалізувати себе як особистість через творчість.
Щиро вам вдячний за сумлінне служіння справі, невтомний творчий пошук, самовідданість і подвижництво. Нехай втілюються у життя ваші мрії і сподівання, тішить людей ваше мистецтво, а гармонія і краса, яку ви творите, наповнюють наші серця в ім’я миру, злагоди і любові.
Зичу вам міцного здоров’я, злагоди, творчої наснаги та нових успіхів у виконанні вашої благородної місії. Щастя, радості, добра і благополуччя вам і вашим сім’ям!
З повагою, селищний голова С.Горбань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь