A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

У період з 11 по 22 березня 2021 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проводились обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту

Дата: 27.10.2021 15:57
Кількість переглядів: 426

 

У період з 11 по 22 березня 2021 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проводились обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту у класі моделей "найпростіші" (максимальний вік учасників - 14 років). У зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією в області цього року традиційні змагання юних аматорів неба проводились дистанційно - кожна команда проводила запуски авіамоделей у себе вдома, запуски проводились з відповідною відеофіксацією, відеофайли направлялись до суддівської колегії змагань, яка й визначала переможців.

     Також традиційно змагання проводились в трьох класах моделей: "метальні моделі", "катапультні моделі" та "гумомоторні моделі".

    За словами організаторів цих змагань цього року в них взяли участь 9 команд з Полтави, Кременчука, Горішніх Плавнів, Миргорода, Зінькова, Градизька, Карлівки та Великої Багачки.

    Великобагачанську станцію юних техніків як і минулого року представляли вихованці гуртка авіамоделювання Пицяк Гліб, Іващенко Едуард та Коргун Богдан (керівник гуртка - Володимир Кузьменко).

 В особистому заліку в класі "гумомоторні моделі" великобагачанські школярі виступили не дуже вдало - серед 16 учасників Едуард посів 7-е місце, Гліб - 8-е, а Богдан - 9-е.

     А от в "метальних моделях" Іващенко Едуард став срібним призером серед 19 учасників, Коргун Богдан був 5-им, а Пицяк Гліб показав 6 -ий результат.

     А найкраще наші вихованці продемонстрували свої вміння в класі "катапультні моделі". Хоча Коргун Богдан посів 6-е місце серед 20 учасників, проте Пицяк Гліб став чемпіоном, а Іващенко Едуард - срібним призером!

       У командному заліку наша команда у підсумку посіла ІІ - ге місце поступившись тільки юним авіамоделістам з Кременчуцького міського центру позашкільної освіти, на ІІІ - ому місці команда Полтавського ОЦНТТУМ ПОР. 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь