A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Вітаємо усіх вірян з 20-річчям освячення храму та великим церковним святом – Різдвом Пресвятої Богородиці!

Дата: 21.09.2021 10:47
Кількість переглядів: 440

Шановна громадо храму Різдва Богородиці!

Фото без опису

21 вересня, у День Різдва Пресвятої Богородиці, виповнюється 20 років з дня освячення церкви Різдва Богородиці у Великій Багачці та проведення першої літургії. Сьогодні храм став осередком духовного життя селища. Сюди приходять великобагачанці та жителі громади шукати любові, захисту і благословення на добрі починання. Люди моляться про зцілення, про зміцнення віри, про дарування благочестя і милосердя.

Я щиро вітаю усіх вірян з 20-річчям освячення храму та великим церковним святом – Різдвом Пресвятої Богородиці, яке стало для жителів селища храмовим.

Хай і в подальшому, розмінявши ще не одне десятиліття своєї історії, церква Різдва Богородиці буде осередком віри, любові і добра.

У цей святковий день прийміть слова привітання й щирі побажання міцного здоров'я, радості, душевного миру та краси, ласки й щедрої милості Божої, злагоди, добробуту та святкового настрою. Хай благодать Господня завжди перебуває з вами на многії та благії літа! Я бажаю розвитку церковній громаді, плідної духовної праці. Хай кожного дня на храм сходять особлива Божа ласка і благословення, а заступництво Матері Божої оберігає від усілякого зла.

З повагою, селищний голова С.Горбань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь