A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Дорогі учні, шановні батьки, учителі! Від щирого серця вітаю вас з Днем знань! З початком нового навчального року! З повагою, селищний голова С. Горбань

Дата: 01.09.2021 11:43
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

Дорогі учні, шановні батьки, учителі!

Від щирого серця вітаю вас з Днем знань! Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми торуємо впродовж усього життя. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини.

У цей святковий день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання.

Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалася повагою. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки під назвою «Життя».

Сьогодні кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву "школа". І полинуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадаємо своє дитинство, юність, своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

З повагою, селищний голова С. Горбань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь