A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

«МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО»:  МАЄТЕ БОРГИ ЗА «КОМУНАЛКУ» – ГОТУЙТЕСЯ ДО ВІЗИТУ ДЕРЖАВНИХ ВИКОНАВЦІВ

Дата: 30.08.2021 09:54
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

 

«МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО»:  МАЄТЕ БОРГИ ЗА «КОМУНАЛКУ» – ГОТУЙТЕСЯ ДО ВІЗИТУ ДЕРЖАВНИХ ВИКОНАВЦІВ

 

Маєте борги за «комуналку» – на допомогу держави при оформлені допомоги (субсидія, пільги) на неї можна не розраховувати. А заодно, й відпочинок за кордоном чи відрядження за межі країни стають неможливими. Якщо і далі не звертати уваги на заборгованість, то наступним кроком може стати опис рухомого і нерухомого майна його арешт та вилучення. Які ще «сюрпризи» чекають на боржників за комунальні послуги?...

 

Адміністрація КП «Миргородтеплоенерго» Миргородської міської ради:

— Споживачі, які мають заборгованість перед нашим підприємством, у разі невживання ними заходів врегулювання досудового вирішення проблеми, повинні розуміти, що  підприємство вимушене звертатися із відповідною заявою до суду.

 

Після розгляду звернення комунального підприємства про стягнення заборгованості в судовому порядку приймається рішення щодо примусового її погашення. Рішення суду надсилається боржнику, і він має визначитись, яким чином якнайшвидше погасити заборгованість. Якщо ж споживач зволікає із ліквідацією боргу за рішенням суду, ми вимушені звертатися по допомогу до державних та приватних  виконавців.

 

Реакція людей на візит виконавчої служби різна. Як правило, боржники обіцяють розрахуватися з підприємством, але додають, що зараз просто немає можливості.

 

Для виконання рішень суду державні та приватні виконавці застосовують різні заходи примусового стягнення заборгованості: арешт рухомого і нерухомого майна, тимчасова заборона виїзду за кордон, звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи боржника з одночасним арештом банківських рахунків.

 

Якщо ж людина все одно відмовляється платити, за рішенням суду борг стягується шляхом опису, вилучення і подальшої реалізації майна на користь підприємства, якому винен боржник.

Дані про таких осіб у відкритому доступі.

Наголошуємо: ні для підприємства, ні для споживачів стягнення боргу через суд небажане. Адже після винесення судом рішення сума, яку має сплатити боржник, істотно зростає.

При зверненні до суду нараховує інфляційні витрати за весь час прострочення. А також 3% річних на суму заборгованості. Це збільшує навантаження на боржників приблизно на 30%. Крім того, судом покладено зобов'язання на наших відповідачів відшкодувати підприємству судовий збір при зверненні до суду.

 

 КП «Миргородтеплоенерго» Миргородської міської ради  просять споживачів вчасно розраховуватися за отримані послуги з централізованого опалення, а боржників — знайти можливість терміново розрахуватися за послуги підприємства.

Сподіваємся, що споживачі відповідальніше ставитимуться до питань оплати рахунків, а тому спільних виїздів з державними та приватними виконавцями до боржників за адресами їх проживання можна буде уникнути.

 

Борги по будинкам в смт. В. Багачка:

 

 

Відомості заборгованності по будинках

 

 

 

 

 

 станом на 31   серпня  2021 року.

 

 

 

 

 

Населений пункт = Велика Багачка

 

 

№ з/п

Адреса

Борг

Кіл. Осіб

Разом по підприємству:

973448,46

455

 

 

 

 

 

Довідки за телефоном: 05355-5-15-23; 068-665-73-91; 050-304-66-48


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь