Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі Великої Багачки!

Дата: 17.06.2021 16:20
Кількість переглядів: 870

Фото без опису    Фото без опису 

  Великобагачанська селищна рада звертається до жителів Великобагачанської територіальної громади, які є власниками земельних ділянок, інформація по яких не внесена до Державного земельного кадастру, вирішити питання щодо внесення даних по земельній ділянці, з метою уникнення ситуацій таких, як на сьогоднішній день виникла з земельною ділянкою під Центральним кладовищем смт.Велика Багачка, загальною площею 9,7127га.

На земельну ділянку під кладовищем площею 9,7127га у 2002 році була виготовлена Технічна документація із землеустрою на право постійного користування землею та отримано правоустановлюючі документи, але інформація про земельну ділянку до Державного земельного кадастру не вносилась.

         У зв’язку з цим, це призвело до внесення інформації у ДЗК про земельну ділянку з кадастровим номером 5320255100:00:008:1419, яка накладається на земельну ділянку, відведену під кладовище.

         При цьому, Головне управління Держгеокадастру в Полтавській області, нехтуючи будь-якими суспільними та моральними якостями, без погодження з Великобагачанською селищною радою, видає дозвільні накази для розроблення проектної документації на земельні ділянки.

З метою вирішення ситуації, яка склалася відносно земельної ділянки, кадастровий номер 5320255100:00:008:1419, для вирішення даного питання в досудовому порядку, виконавчим комітетом Великобагачанської селищної ради направлений лист до Головного управління Держгеокадастру в Полтавській області на скасування реєстрації вказаної земельної ділянки в Державному кадастровому реєстрі.

Не будьте байдужими до своєї приватної власності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь