A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі Великої Багачки!

Дата: 17.06.2021 16:20
Кількість переглядів: 850

Фото без опису    Фото без опису 

  Великобагачанська селищна рада звертається до жителів Великобагачанської територіальної громади, які є власниками земельних ділянок, інформація по яких не внесена до Державного земельного кадастру, вирішити питання щодо внесення даних по земельній ділянці, з метою уникнення ситуацій таких, як на сьогоднішній день виникла з земельною ділянкою під Центральним кладовищем смт.Велика Багачка, загальною площею 9,7127га.

На земельну ділянку під кладовищем площею 9,7127га у 2002 році була виготовлена Технічна документація із землеустрою на право постійного користування землею та отримано правоустановлюючі документи, але інформація про земельну ділянку до Державного земельного кадастру не вносилась.

         У зв’язку з цим, це призвело до внесення інформації у ДЗК про земельну ділянку з кадастровим номером 5320255100:00:008:1419, яка накладається на земельну ділянку, відведену під кладовище.

         При цьому, Головне управління Держгеокадастру в Полтавській області, нехтуючи будь-якими суспільними та моральними якостями, без погодження з Великобагачанською селищною радою, видає дозвільні накази для розроблення проектної документації на земельні ділянки.

З метою вирішення ситуації, яка склалася відносно земельної ділянки, кадастровий номер 5320255100:00:008:1419, для вирішення даного питання в досудовому порядку, виконавчим комітетом Великобагачанської селищної ради направлений лист до Головного управління Держгеокадастру в Полтавській області на скасування реєстрації вказаної земельної ділянки в Державному кадастровому реєстрі.

Не будьте байдужими до своєї приватної власності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь